Over In-Normandië.nl

Ik ben Joke Reijnders. Ik schrijf graag. Eerst schreef ik artikelen als journalist, nu schrijf ik voornamelijk boeken voor kinderen en volwassenen. Sinds 2014 woon en werk ik in Normandië, een van de mooiste regio’s van Frankrijk.

Sinds ik hier woon, heb ik gemerkt dat er veel meer te zien en te doen is in Normandië dan in de reisgidsen staat beschreven. Hoewel er veel moois te zien is in de buurt van de gebaande paden, wil ik je graag helpen daarbuiten te treden en nog meer van Normandië te ontdekken.

Twee à drie keer per week vind je daarom hier informatie over Normandië: een tip voor een leuk uitje, een beschrijving van een museum, interessante stad of mooie streek, een Normandisch recept, of informatie over Normandische producten.

Normandië Normandie over deze websiteNormandië Normandisch Joke Reijnders schrijfster schrijver kinderboeken journalist

P.S. Meer informatie over mijn boeken vind je op www.jokereijnders.nl, je kunt me volgen op Twitter en op Facebook. Mailen kan natuurlijk ook: in.normandie (at) gmail.com.